valkoinen metsä
kuin puhdas ihmismieli
kirkkaana loistaa
viikon päästä kotona
oman rakkaani luona
kuin puhdas ihmismieli
kirkkaana loistaa
viikon päästä kotona
oman rakkaani luona
Selite:
Tehtävänanto: Tässäpä uusi runoaihe kortin muodossa! Jos saat kytkettyä tähän silmäyksen tulevaisuuteen, jotakin myönteistä jne, jotakin toisesta ihmisestä välittämistä, niin jei!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut