ilmankosteus
lähes kosketeltava
ohuena sumuna
leijuu kasvoilleni
jalan alla
maassa lojuneen
oksan rasahdus
otsalla
puusta tippuneen
pisaran pasahdus
kaakatus paljastaa
tulevan auran
voi kun sen vois valjastaa
mietteelle ääneen nauran
jossain kaukana
vaaran takana
ajava koira haukkuu
mieli odottaa paukkuu
mietin samalla
monesti kuulemaani
siellä ollaan
keskellä ei mitään
sydämeni herää
yksioikoisesti virkkaa
täällä on kaikki
mitä ihminen
oikeasti tarvitsee
onnelliseen elämään
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut