Isi, isi.. Joulupukkia
EI kuulemma ole olemassa...
Voi lapsirukkia!
- ~Poissa on kihelmöinti
- tähtien säkenöinti~
Sadunmaailmasta tippumassa
ajattelemattomien sanojen myötä
juuri ennen aattoyötä...
Selite:
Annetaan lapsien olla lapsia ja elää satumaailmassa niin kauan kuin mahdollista...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut