Minä voitin!?
Miten tämä on mahdollista?
Minä voitin!?
Voitin…
Minä epäonnensoturi,
joka kohteliaasti kumartaessakin
lyö päänsä lattiaan
ja tuuppaa takapuolella samalla
kalliin perintövaasin
seuraaville polville helpommin jaettavaksi.
Minä huonon tuurin lippulaiva,
jonka kohtelias oven aukaisu
ja hatun nosto ajoittuu tuulenpyörteeseen,
joka vie hatun ja paiskaa oven päin näköä.
Minä, onnettaren roskasanko,
en koskaan edes muiden silmiltä
salaa pelatessani voita
ensimmäistäkään pasianssia
– Se on kuulemma enemmän seurausta
suunnattomasta naiiviudesta
kuin onnesta? –
ja nyt voitin!
Voitin!
Voitin, jopa monta mahdollisuutta
voittaa hienoja palkintoja..
Rasti tuohon, tuosta repäisy
ja lippuset kuoreen
ja odottamaan putken jatkumista!
Kiitos Valitut Palat
uskoni palautuksesta onnettareen!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Riemukasta tunnelmaan ja tuo itsensä mollaaminen menee melko pitkälle
Hauska runo : )) Mä kyllä voitan pasianssit liki aina... eikä kyse ole onnesta tai naiviudesta... siinäkin pitää hieman harkita mitä tekee ja monesti kyse on myös matematiikasta ; )
Ne puhuvat auringosta ja risukasasta;) tosin rivien välissä näkyy sittenkin onnellinen mies:) Ja kirsikaksi ripaus ironiaa, niin hyvä tuli!
Jep,ja waltavasti onnea...;-)
minä olen Valittujen Palojen kohdalla paukutellut paksua päätäni päin tiiliseinää.
Hih, tätä "liioittelua" kera hienoisen ironian on jopa hauska lusikoida ;D
Sivut