Oli ruuhkat ja kiireet taakse jätetty
ja kaikki huolet olan yli mätetty.
Ei päivätkään olleet enää päällekäin,
vaan peräkkäin
kuten pitää
ja ihan hyvä näin,
siks tähän hetkeen kiinni jäin
ja annoin joutilaisuuden itää.
Kelloa kyttäämättä voin tässä ja nyt puutarhassa tuolissa röhöttää
ja huomenissa sängyssä mielinmäärin löhöttää.
Miks siis olisin nyt törönturkin paikkuussa,
kun kuitenkin pahalta maistuisi poikittainen sana suussa.
Kaiken pahan mielestäni siis sulen
ja laitan grillin sekä saunaan tulen.
Selite:
Hyvää juhannusta kaikille!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Taidokasta, tykkään.
Näin Jussin juhlinnan mentyä
lukija lueskelee erilaisia tapoja
viettää kesän suvijuhlaa.
Tässä yksi varmaan parhaita,
sauna ja makkara oluen kera ;D
Tässä sitä asennoituu runoillija juuri omanlaiseensa Juhannuksen viettoon.
Juuri sellaiseen kuin hän itse itselleen on ajatellut, saadakseen sitä paljon mainostettua omaa aikaa.
Hienoa tekstiä.
Mukavaa riimittelyä, leppoisasti kulkee kuten sanomakin. Elää ja nauttia hetkestä, kas siinä ohjetta kerrakseen ;)
Muuten mukava runo, mutta fontti saisi olla isompi, nyt ei meinaa nähdä lukea.
Kesäistä tunnelmaa.
Hyvää juhannusta!
jo ennen ruuhkia tänne saavutiin ja koristaa koivut
ovea molemmin puolin, sauna ja vihta, hyvää ruokaa, kokkokin nähtiin, mukava on runosi
Sivut