Rehevä tuoksu
ei leikatun ruohon
eikä hehkuvien ruusujen,
jotka hentoina ja kepeinä
ovat kiivenneet
avoimesta ikkunasta
liehittelemään mieltäni
liehähdys itämaista
ehken ripaus jasmiinia
huumaa hajusoluni
kahlitsee mieleni
vaatii huomioni
ei pyydä
käskee
Etsi
aistini tavoittelemaan
Silmäni
hakevat tavoittamatta
uppoavat syvyyteen
hämärä
kirottu olet
pohjattomuutesi takia
hukkuen
nauttimatta
herättäen
Korvani
paikallistavat
käsien liikkeen
luoman ääniaallon
silkin kahina
suoraan edestäni
sydämeni korkeudelta
lakattua lannkkulattiaa
halaamaan
ohjaten matkaan
Käteni
etsivät lähdettä
löytävät lämmön
hennon nukan
Sinut
aukeavan kukan...
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis, hyvä runo
Kaunista, niin....
Todella upea, tyylikäs, aistien matka hämärän halki.
Aivan ihastuttava runo! Herkkää tunnelmointia ja vähän flirttailevaakin :)
Matka aistien maailmaan. Jotakin unohtaisin tästä runosta ja jotain tallettaisin ikuisiksi ajoiksi mieleen ja sydämeen.
Herkkä runo
Ihana. Kaunis runo.
Viisaat sanovat; ei se päämäärä vaan matka. Runominä koki matkalla yhtä sun toista ja sai lopulta tavoittelemansa.
Mainio matkakertomus!
Tyylikkään siisti ... kerroksinen, tehokeinot väliotsikot tekee tästä kiinnostavan herkän runomatkan ... Pidän.
Aistien matkaa lukijakin seuraa
ja hurmaavasti löytyy, täyttyy
tuoksun ja kosketuksen kaipuu ;)
Kauniin aistillisesti runosi etenee, säilyttäen jäntevyytensä alusta loppuun, loppuun mikä tuleekin yllättäen, juuri niinkuin tähän kuuluukin ja tekee siitä niin täydellisen ja kauniin eroottisen, että runo jää kuin leijumaan lukijan mieleen vailla loppua.
Todella upea runo.
Sivut