Sylistä metallien kimallus
kohtaamisen valittava naurahdus
siiven nopea sivallus
hätääntynyt linnun laulahdus
öljyinen käry kakstahtisen
hampaissa mahti sen
lentää lintu syömään muruja
ja sahasta pesäpuunpuruja
vaihtotalouden ankaraa oppia
talvella tappavaa droppia.
Selite:
Runon inspiraationa toimi Albatrossin "Talitiainen". Kiitos siitä!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
onpas yhtä aikaa jotenkin pohjattoman raadollinen ja samaan aikaan hassu runo. todella voimakas kontrasti syntyy rankan sisällön ja kepeiden riimien välille. upeaa!
Kivasti rimmaa ja mukava fiilis tästä tulee. :)
Hyvä runo
Hienosti runosi etenee rytmissään ja lukija nauttii tunnelmista!
Sulkaviilassa on nimensä mukainen hakkaus... Kiitos talitiaisia riittää... Täälläkin omi jo pöntön ...lentoaukosta katseli koivun oksalla majakkaa, ruoka-automaattia vatsa kylläisenä!
Sivut