lattiaton
Ystävyyden maja on katoton
matoton
aidaton
Ystävyyden raja on langaton
verkoton
laidaton
Ystävyyden malja on pohjaton
arvoton
takomaton
Ystävyyden talja on karvaton
olematon
Ystävyys on korvaamaton
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut