Tapasin kissan
luppakorvaisen, ruman ja
liilan
se sanoi nimekseen musti ja
tarjosi
kirsikoita
puhui valuuttakursseista ja
suositteli kuuntelemaan Stevie Wonderia
se odotti Bulevardilla
saattoi juna-asemalle asti ja
varmisti että
ikkunat on puhtaat ja kasvot
suunnattuna itään,
paratiisin ilmansuunta
noustessani junaan se antoi
tulitikkuaskin
tyhjänä
Kaduttaako?
kutkutteleva tunne tärykalvolla
hymy
pudistus
Ja jossain kaukaa soi basso, joka saa selkäni kaarelle
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi