Kesäromanssit
mitä ne ovat
kukkia, lämpöä ja valoa
kestäviä, onnellisia ja toiveikkaita
Minun romanssini
mitä ne ovat
lehtiä, kylmiä ja pimeitä
lyhyitä, murheellisia ja olemattomia
Niissä on aina se tuttu ja haikea tuoksu
Syksyn tuoksu
Selite:
Tälläistä tänään..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi