Kertoako vai ei,
helpoin ratkaisu on fyysisesti kivuliain
vaikka luultavasti tilanne on aivan toinen
veren valuttaminen saattaa usein sattua vähemmän kuin rakkauden tunnustaminen
Selite:
valitettavasti totta monen, myös oman elämäni kohdalla..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi