Tuntuu kuin olisin unessa koko ajan,
mutta joka aamu oli minun herättävä vain rakentamaan itselleni eilistä.
Tänään jokin sinun silmistäsi, sinun sanoistasi heijastui minuun eritavoin kuin ennen, ja sait minut taas elämään.
Selite:
Ymmärtäisitpä vain miten paljon merkitset mulle (:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Elämää itse kullekkin, myös minulle.
Tykkään :)
Suoraan mun elämästä.
Niin nätti. :)
ihana runo =)