kuu kiurusta kesään

Runoilija Jonkun muun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei siinä ole mystiikkaa, luovun itsestäni, saan maailman.
 

ymmärränkö enää eläväni

niin sanotusti sillä rajalla

kun karhukirjeitäkään ei kannata enää avata.

viemäri on tukossa

elämältä avaimet hukassa

ja sosiaalitanttakin vain katsoo syvälle silmiin todeten

jos et elä on turha tulla tänne anellen.

ja minä kun luulin kevään tulleen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot