Kuumaliimapistooli

Runoilija Sarkasmi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 29.3.2008
Viimeksi paikalla: 31.12.2023 14:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi oon isäs
 
Kuumaliimapistoolilla korjaan sydämesi
Keskari Suomen kukkuloilla
Huudan että
Ei ole tarpeeksi liimaa
Selite: 
M <3
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Parasta sitten Eino Leinon ja Heli Laakososen

KIITOS

Niin oletkin, Sarkasmi, niin olet
Opetit minulle todella tärkeää muotoilutaitoa
Voimaannuttavasti ajateltu vertauskuvallisesti.
Vieläkö syöt lihaa?
 

Käyttäjän kaikki runot