persesyöpä

Runoilija Sarkasmi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 29.3.2008
Viimeksi paikalla: 31.12.2023 14:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi oon isäs
 
Mä pelkään sitä
Ei siitä voi vitsailla
Mä en puhu enää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa puhua, kyse on vakavasta asiasta.
mutta minä pelkään, Star
rajua tekstiä raju elämä sinulla, koska kaikki kirjoittavat omasta elämästään
Kiitos ps korona on feikkii
et kai oo käynyt ottaas sitä %¤¤W%& piikkiä?
Taakse jää, taakse jää
En tätä voi pidättää
Taakse jää, taakse jää
Ovi vanha taakse jää
Unhoittaa sanat julmat saan
Myrsky raivotkoon
Saa nyt kylmä viima tää puhaltaa
Hyvin sää vedät. Paljon paremmin ku 98% täällä!

Siunausta
Siunausta<3
Lopeta se lihansyönti jo
 

Käyttäjän kaikki runot