äänestäkää

Runoilija Sarkasmi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 29.3.2008
Viimeksi paikalla: 31.12.2023 14:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi oon isäs
 
Hei äänesi anna demokratialle
Heteroseksuaali69 meidän oma muna mies
ÄÄNestä
Älä kuulu nukkuvaan puolue toimistoon
Vauva kurkkaa jo pimpastakin äänestään
Heteroa kuus ysiä
Selite: 
<3 heteroseksuaali69
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuoretta ilmaisua. Itsekin äänestin hetero69:ä
Suolakurku hinta google
Kiitos tuestanne
Ole hyvä timo
timo on kova
Timppa tääl lauantai iltana
Timooo
 

Käyttäjän kaikki runot