Näytät eri valoissa aina
vähän erilaiselta
koko ajan komealta
rakastellessamme
valon varjoista
tulee kasvoillasi syvimmät
ja minä niin pidän niistä varjoista
enemmän kuin mistään
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Näytät eri valoissa aina
vähän erilaiselta
koko ajan komealta
rakastellessamme
valon varjoista
tulee kasvoillasi syvimmät
ja minä niin pidän niistä varjoista
enemmän kuin mistään
Kommentit
Kaunis, hyvä runo
tunnelmakuvausta parhaasta päästä
Sivut