Sydämeni muisti taas
hymyjesi kuopat poskillasi
lämmön sylissäsi
muttei mahassani lennä enää perhosia
sinä olit vain silloin
minulle eniten
kolme vuotta
ja aika tuntuu eiliseltä
Selite:
miten toisessa voi näkyäkään vuodet (39) kun ei näe aikoihin... no, ei liity runoon suoraan, mutta mietin vain... silti yhtä suloinen...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tuttua tunnetta ja ajatusta runossasi, kaunista
Sivut