Käyt naarastaan suojelevan jellonan
tärkeällä tarkistusreitillä
tassutellessasi takaisin
painat peppusi tiukasti omaani vasten
huomioit öisellä kosketuksella
olet turvassa
ja minussa tuntuu onni
Selite:
en mä tiedä miten käänsin toisen öisen vessareissun tarkistusreitiksi :D
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi