Tule syliini
anna sormieni sulautua
hiustesi väreihin
minun nukahtaa ihollesi
aamulla suukotella
aistisi hereille
viedä taivaisiin
taas kerran
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Tule syliini
anna sormieni sulautua
hiustesi väreihin
minun nukahtaa ihollesi
aamulla suukotella
aistisi hereille
viedä taivaisiin
taas kerran
Kommentit
ihana, sensuelli, kaunis :)
Sivut