no niin!

Runoilija aquarius

nainen
Julkaistu:
579
Liittynyt: 24.9.2012
Viimeksi paikalla: 10.5.2024 9:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos KAIKISTA KOMMENTEISTA sivustolla,
niitä kommentoin ajanpuutteen vuoksi tosi harvoin
mutta - arvostan sitäkin enemmän.

 
Elokuussa -17 ilmestynyt
runokirjani
orvokkini, tummasilmä
sai jatkoa maaliskuussa -18
enkelini, kultasiipi
kirjalla.
tähdet taskuissa
julkaistiin toukokuussa -19

Kaikkien kirjojen kustantaja on
Mediapinta Oy. Antakaa kirjastoonne vinkki niin tilaavat!

Muuten kirjat ovat myynnissä Prisman verkkokaupassa
ja kirjaverkkokaupoissa, Adlibriksellä jne. Ja joissain kirjastoissa
on jo.

 
 
kauhistuneena
pupillit laajentuneina
katson valkoista ympäristöä

nytkö se tuli, ensilumi

ei se lupaa kysynyt
ei kolan ei harjan
olemassaoloa tivannut

kantava pilvi
singahdutti valkeiset
tupsautti neitseelliset
kuin valaistukseksi

ens alkuun kuitenkin
ainoastaan kiusaukseksi
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

No niin, siinä sitä taas on, maassa ensilumi. Mikään ei ole pysyvää, vaikka tienoo on pysähtyneen näköinen, hiljainen. Lumi synnyttää neitseellisesti valkean vaipan kuolleen peitoksi. Kylmä neito on kulkenut läpi maiseman. Ei se elämää synnytä, mutta suojaa. 
Kannattaa pitää lumikola käsien ulottuvilla huhtikuuhun asti. 
Ei varmaankaan tule pysyvä lumi vielä, kaikki aikanaan.
Ylläri pidin. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot