Katso minua
Katso mitä minusta tuli
Katso mikä minusta tuli
Mutta älä koske
Sillä
Mua katsoa saa, mutta koskea ei ollenkaan
Mä oon kaunista ja särkyvää
Sä olit mun ja mä olin sun
Mut enää älä luulekkaan
Katsoa saat mut koskea et ollenkaan
Mä oon kaunista ja särkyvää
Ja mua ei kukaan omakseen voittaa saa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi