Miksi?

Runoilija miserable

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi aina käy niin
Saa jotain,
iloitsee,
riemuitsee
Ja sitten menettää.
Ei takaisin saa
Ei paluuta ole
Ei takaisinpääsyä
Vaikka kuinka haluaisi.

Miksi mikään hyvä ei voi kestää
Miksi aina täytyy menettää
Miksei edes yhtä hyvää asiaa saa elämässään pitää

Se vahvistaa paljon
Mutta satuttaa enemmän
Totuutta ei voi kiertää

On vain kestettävä.
Tai kuoltava.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot