eilinen oli hyvä
muusta en tiedä enkä halua
rakkaus odottaa ottajaa
mutta kuka kertoisi kysymyksiä vastauksiin
puuttuvia palasia väimatkojen välissä
en halua elää ikuisesti
mutta kuka katoaa kädet silmillä
ihosi liike käsieni
alla sammalmättään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi