kuuntelin kaupungin huminaa
kesäyötä
soutuveneen ääntä aamuyöllä
sinun hengitystäsi
vieressäni
kiinni minussa
sade sekoitti kadut
ja tartuit hihaani kiinni
juuri niin kuin halusin
katseessasi sitä josta
lauluissa lauletaan
kirsikkapuun ensimmäinen kukka
aamun valo hiuksiesi alla
jossa pidin majaani
aamusta
kevääseen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Lumoavaa tunnelmaa. Runo jää mieleen pitkäksi aikaa. Suosikkeihin. :)
Ihastuttavan keveästi leijaileva runo, säkeistö lopussa kruunaa kaiken.
Tosi Hieno.
Pidin runon tunnelmasta... romanttista muttei imelää.
...runoaarteistooni tallennan. :)