VEISTOS

Runoilija Ironinen Mieleni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tavallinen taatelin tallaaja, kirjottelen näitä juttuja, että muistaisin kuinka kavalaa tämä elämä aina välillä on :)
 

Loitte minut seisomaan yksin sateessa
ajatusteni kanssa painimaan

Kasvamaan isommaksi, mitä oikeasti olen

Kiitän teitä siitä, muovaiduin minuksi
kuin veistos,
olen kuitenkin vielä keskeneräinen

Siis auttakaa minua veistämään luomuksenne loppuun,
sellaiseksi jonka voi asettaa galleriaan
-muiden elämien jatkoksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot