Hellyydestä

Runoilija Lizabeth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olinkin jo kokonaan unohtanut,
mitä hellyys on

kunnes sinä
muistutit minua

hipaisit salaa kättäni elokuvissa
suljit syliini kotiin päästyämme
suutelit,
riisuit,
rakastelit,

rakastit

valvoit untani
ja aamulla

suutelit minut uuteen päivään

sinun kanssasi.

Selite: 
On se niin ihanaa taas pitkästä aikaa seurustella <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnellisen puolestasi. :))

Onnen runosi saa Hymyilemään.

aivan ihana! Vaikka minä olenkin niin seurusteluvastainen ihminen. :D

 

Käyttäjän kaikki runot