Luulin.

Runoilija Lizabeth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

silloin tiesin
että haluan sinut

vain sinut
enkä ketään muuta

sait hengitykseni tihentymään,
perhoset vatsassani lentämään,
huuleni halusta värisemään,
sait minut onnesta itkemään,

eikä siihen muuta tarvittu.

olin ihastunut,
korviani myöten rakastunut,

ja niin luulin sinunkin olevan...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot