Katedraalin katto romahti päällemme, holvikaari
murskaten höyryävän sydämesi,
jättäen märkää, märkää
posliinikoirat kirjahyllyssäsi,
tuhannet
menneet sekunnit
pölyhiukkasina ilmassa
naarmut, vettyneet mansikat, happamoituneet
hetket, joista maksaisin vuosilla
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi