Nimetön

Runoilija Lavina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2016 10:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pehmeää on olla nainen erämaassa,
betonin horjuessa päidemme päällä

painautuessa mietoon hien ja halun ja valon tuoksuun

painautuessa tukahduttamaan lämpöön,
edellistalven lailla kaikkoavaan, häilyvään kiintopisteeseen
ja kun raukeana, silmänsä sulkeneena, peruuttamattomalle antautuessa oikoo sisisnpänsä kuvaa,

ja auringon paahtamia jäseniään voi hetken ajan maalata

piirtää ruumiin ja mielen yhtenäiset alueet

tuntematta rajan painolastia, toisen alkua toisen lopussa

ja froteepinta ja ihmisihonpinta ja maanpinta ja avaruuden tilavuus ovat kaikki samaa ja kerran koettua ja onnea ei voi erottaa nousevasta melankoliasta

minä olin ja menin ja nyt vain odota, istun, makaan, juoksen tai kävelen,

on aina aikani olla hukassa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot