Nimetön

Runoilija Lavina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2016 10:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näissä päivissä on särö, katseessasi hiekkaa, viillät.

Enkä usko että näet enää parempaa puoliskoa.

Parvekkeella on ilmaa, avaruus, hapea ja ajatusta.

Ja nyt. Haluan tämän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot