vielä joskus tulen siksi
miksi minua luullaan
kasvan ihmiseksi
avaan sydämeni
lasken kilpeni
hymyilen isälleni
nousen jaloilleni
rapakkoisesta suosta
revin miekan rinnastani
syleillen rakkaintani
sidon haavat menneisyyden
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vau. Pidin kuvailustasi, heti heräsi mielikuvia. Hienoa, oikein hienoa.
Ja hyvää syntymäpäivää.
Toiveikas tunnelma vaikka tapahtumat jotka vilahtavat ovatkin raskaita
Mukavan valoisa sanoma kaiken tummuuden keskellä
Kuin lukis omia ajatuksia!!!