rakkaudesta juopunut
syliin juuttunut
kehoni niin rento
melkein yhtä hento
kuin sudenkurento
huulillaan hamuaa
houkutukseen kajoaa
juopumusta halajaa
rakkauteen palavaan
yhä uudelleen vajoaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi