olen varma
että tuo poika on ihan liian liian liian
kummallisen tärkeä ja sen kaksoisveli sanoo
oven avatessaan
tuo yksi ikävöi
ja kun pojan vähän kihara tukka
kutittelee korvia niin on ihan varmaa
ettei voi edes arvata
miten yksin olikaan ennen
Selite:
I can conquer the world with one hand
as long as you're holding the other
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
vaaleanpunainen lause lopussa ihan oikeasti, valehtelematta, sai mun silmät sumentumaan kyyneleistä. sniisk. :(
rakastan tätäkin runoa!
Ja tämä on aivan mahtava!! Sanavalinnat, kaikki. Tykkäääään!
Voih, tämähän on kerrassaan upea! Tarpeeksi vaikeaselkoinen, että lukijan on pakko jäädä hetkeksi vähän ihmettelemään.
Sinulla on paljon hienoja tuotoksia, palaan näihin varmasti vielä uudestaan. Ja suuri kiitos arvostelustasi!