Öinen pöllön huhuu
Näin yön kansa puhuu
Tarinoita menneen maailman
Kertoo Pahojen kuninkaiden surman
Sortajat maan alle painukoon
Ilo kaikki maat vallatkoon
On valon sotureille annettu voima
Ei oo kansa enää pahan tuomaroima
Piestyt nouskoon haudoistaan
Parantukoot kaikki haavoistaan
Jumalan luoma ei oo enää pahaa
Vain oikeus on enää oikeaa rahaa
Merestä nousee voima Ahdin
Syrjäyttää pahuuden mahdin
On taas kirkkaus päällä maan
Kun uskotaan vääryksien kuolemaan
Oikeanlainen hulluus ottakoon vallan
Jonka näemme ilosta kumpuavan
On se meille suuri vahvuus
Kun alkaa tää aika uus
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut