Täs maailmassa on se pimeä puoli
Niin monella meistä siks toisesta huoli
Kerran vain jossain rakkaus kuoli
Iski sydämeen musta nuoli
Vaan uskokaa vielä elämään
Vaik vie se joskus myrskyn silmään
Ei silti luvattu rakkaus katoa.
Ollaan hetkessä unessa rakkauden
Löytäen elämäs ilon suuren
Ollaan hetkessä valon maassa
Vastaus on rakkauden kantamassa.
Ei enää lähdetä pimeän sydämen matkaan
Luotetaan vain kirkkaan polun kulkijaan
Ei rakkaus oo maailmasta kadonnut
Syttyy sen liekki vielä palamaan
Nousee viesti sen ilmaan
Ei enää anneta sen kadota
ja tunteita sydämiimme padota
Ei rakkaus oo maailmasta kadonnut
Syttyy sen liekki vielä palamaan
Nousee viesti sen ilmaan
Niin moni päästänyt sen oikean käsistään
Ei uskaltanut antaa rakkauden kantaa
Sydämestään toista puolta antaa.
Rakkaudessa ei voi toista unohtaa
Kun sen ainoan kerran kohtaa
Sydän vain kerran elämässä hohtaa
ja tie luokse sen valitun johtaa.
Ei enää lähdetä pimeän sydämen matkaan
Luotetaan vain kirkkaan polun kulkijaan
Ei rakkaus oo maailmasta kadonnut
Syttyy sen liekki vielä palamaan
Nousee viesti sen ilmaan
Ei enää anneta sen kadota
ja tunteita sydämiimme padota
Ei rakkaus oo maailmasta kadonnut
Syttyy sen liekki vielä palamaan
Nousee viesti sen ilmaan
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
vau! :) tykkään tosi paljon, ihania sanoja!
Sivut