Kirkkaana loistaa tähti pohjoisen
Yötaivaan kaamoksen kirkastaen.
Kuljen öissä pitkissä valoa päin
vain uskoen kauniiseen elämään.
Kohti loistetta kuljen sinä rinnallain
Kohti loistetta vain vuokseis sun.
Uskotaan yhdessä elämään
Uskotaan yhdessä kuolemaan.
Ikusuuden voi sydämemme löytää,
kun voimme toisiimme luottaa.
Öinä näinä sielumme liitetään
ja enkeleitä sydämien kiitetään.
Kohti loistetta kuljen sinä rinnallain
Kohti loistetta vain vuokseis sun.
Uskotaan yhdessä elämään
Uskotaan yhdessä kuolemaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi