Polku

Runoilija Dannika

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huomaatko, se tähti sammui pois,

joka aiemmin sinua johti.

Nyt polkusi on vailla valoa.

Uskallatko matkaan lähteä?

Sillä minä en anna sinulle kuutamoa,

enkä poimi uutta tähteä.

En, jos polkusi vie aina pois,

eikä koskaan minua kohti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot