hinta

Runoilija keinutuspuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olisinpa oikea ihminen
 

tunsin sormesi kaulallani
tunsin muovisi hajun
tunsin vatsalleni
jonkin painautuvan

kuulin kuivan henkäyksesi
korvalleni kuuman
sanat kovin hiljaiset
sanat yksin minulle:

"aika ei anna armoa
tänään kaikki päättyy
huora olit joukkojen
minut murskasit"

ote kiristyy
muovi kasvoilla
hiljainen laukaus

ennen tunsin

Selite: 
jotain petoksesta..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot