toinen suunta

Runoilija keinutuspuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olisinpa oikea ihminen
 

jotain vielä jäi
murretun mielen sisään
jotain ajatuksia
kylmyydestä ja vihasta

kuin Donin arojen jälkeen
unohdettu painajainen
epämuotoonsa
kangistuneena

ei valkeaa hehkua
ei tyyntä edellä
mutta jotain pimeydestä
jotain pahaa

tämä musta
rautalangasta sidottu
tämäkö on sieluni

Selite: 
jotain sisältä..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot