Olen tässä, enkä kuitenkaan ole
koska niin paljon mieluummin
olisin taas kylmässä ja pimeässä
sinun äänesi kaunis sointi korvissani
koska se on isoin osa sinua
jonka juuri nyt voin saada
jonka koskaan voin saada
siltä se liian usein tuntuu
se palauttaa minut takaisin
takaisin paikkaan, jossa
en ole koskaan ollut
ja kuitenkin olen
unissani ja seinälläsi
ajatuksissasi, joissa niin mielelläni asun
ikävässä, joka hellittämättä kalvaa
yhteisissä toiveissa, joiden on
jonain päivänä oltava totta
koska minne minä
tässä maailmassa kuuluisin
jos en sinun luoksesi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut