Toisaalla
taivaankaarellinen onnea
pieniä hippuja
hymystäsi
suuria retkiä
hetkiä
odottaen
ja pisaroita
kirkkaita ja kauniita
äänesi, johon hukkua
(joka unissani soi
kuin ei kukaan toinen)
sanojasi sydämeeni
kuin ne olisit
minulle tehnyt
toisaalla
pimeyden rajamaita
jotka askel askeleelta
lähestyvät
kuten sinäkin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut