Kerro, tai älä sittenkään

Runoilija Kuudes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen minä.
Mitä muuta odotit?

Ugh.
 

mitä sinä halusit tuntea
mitä sinä itseksesi itkit, kuollaksesi kärsit
miksi et osannut sanoa miksi
kidutit omaa itseäsi
mihin katosi haaveet ja päättäväisyys
minne katosi onnellisuus ja autuus
oliko se pelkkä kuori
vai päästään sairas
miksi, oi miksi
miksi minä edes välitän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

miksi minä edes välitän siinäpä se , kannattaahan sitä jostain välittää

 

Käyttäjän kaikki runot