Se tyttö ei itkenyt puistonpenkillä
ei linja-autoissa eikä sateessa
se ei jaksanut esittää, se ei jaksanut olla
se halusi rikkoa ikkunan
heittää tiiltä ihmisten päälle
purkaa tuskansa johonkin
maalata huoneensa mustaksi
Se ei koskaan ei ikinä
olisi kuvitellutkaan
juoksevansa pois, sateessa,
ei rakkaudesta riutuvansa.
Missä on pointti?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tää on hieno. Synttärii.