Hei me olemme liian nuoria kuolemaan
Hei me olemme nuoria ja ihania
Anna meidän huutaa ! Anna meidän tuntea tämä !
Kevätsateet, mitenvain - kuka välittää onko loska vai ei
risat farkut - entä jos vain heittää ne pois?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kiitos, tämä nosti mielialaani mukavasti