kuinka odotankaan kevättä...
hetkeä jolloin sinut saan syliini...
Kuinka odotankaan huomista...
josko huomenna haluaisit jo minua potkaista...
kuinka odotan sitä tunnetta,
kun ensi kerran saan tuntea sinut...
kun ensi kerran saan sinut lähelleni...
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi