et kohta enää näe tätä tyyntä pintaa
pian myrskyksi on kasvanut sisälläni
jokin niin kovin vaikea sydämessä kantaa
tunne jota kutsunut en luokseni
kunpa tietäisit että tahdon vain huutaa
repiä kaiken kappaleiksi
katsoa kun pohja pois putoaa
tai sitten vain tukahduttaa sydämeni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi