Jähmetyittepäs kummasti
ja ilmeilykin kävi varsin tummaksi
kun ilmoitin: ”Alanpas hummaksi!”
Kieroon vääntyi useiden vinkkelit
ja synnistä jähmettyi vieraiden kikkelit
kun ostinkin kaupasta korkkarit
Sukupuoli nyt arvoltansa suuri
löytyipä kadotettu arvovallan juuri
ja alkoi tietenkin hormonikuuri
Kohta mun muotoni kurvikkaat
riisuvat herrojen sormikkaat
ja verestävät aliset juotikkaat
Vaan mitenpä toimikaan ritari uljas
kun hameesta löytyvi limaisa nuljas
ja povi koostuukin Kalevasta
Selite:
Näin, kaikkea pitää kokeilla paitsi insestiä?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi