Mustikka puolukkapellolla

Runoilija babe109b2e79838da073c1d1ffa963b8

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.4.2009
Viimeksi paikalla: 3.8.2019 3:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.9.2024

 

Sykäyksen tunsin,
sadepisarat painoivat pääni alas,
hautasivat kyyneleeni,
peittivät tuskani

Tiesin, sinä olit mennyt,
solisevan puron yli, puolukoiden luokse

yhä aina muistaisin kuiskauksesi,
vaikka en sitä

enää ikinä
kuulisi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella herkkää kaipausta.
 

Käyttäjän kaikki runot