ensin se väreili
välillä muuttui suuremmaksi
välillä pienemmäksi
välillä se vavisutti
välillä lämmitti
kuin kyytiä vuoristoradassa
nyt sen värinä lakkasi
se on vielä täällä
tunnen sen läsnäolon
se on hyvin voimakas
sen painon voimalla pidän jalkani maassa
miksi se muuttui näin?
yllättäen kaikki on selkeää
vaikka mikään ei olekkaan varmaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi